Hvordan var artiklen?

1413270cookie-tjekGTA 5 Online 1.30 Solo Glitch giver spillere mulighed for at lave uendelige penge
FROD
2015/10
2 min læses

GTA 5 Online 1.30 Solo Glitch giver spillere mulighed for at lave uendelige penge

Så længe, ​​som GTA 5 Online vil eksistere der vil være nogle mennesker søger at finde penge glitches. Den seneste solo glitch til GTA 5 Online's patch 1.30 giver spillerne mulighed for at tjene uendeligt mange penge ved hjælp af en meget let udnyttelig fejl, som jeg er overrasket over, at Rockstar ikke har løst… endnu.

YouTuber xReelGamingx har en hurtig solo-fejl til 1.30, som kun tager et par minutter at fuldføre

I det væsentlige går du ind i en invitation-only-session og får et køretøj kaldet Dubsta. Det er en SUV.

Opbevar Dubsta i din garage. Når det er i garagen, skal du trykke på "Start" -knappen og gå til "Online" og derefter gå til "Job" og derefter "Afspil job". Vælg "Rockstar oprettet missioner" og start missionen "Denial of Service".

Når missionen starter, vil du allerede sidde inde i Dubsta. Kør til Los Santos toldbutik nær lufthavnen, men ikke gå indenfor. Gå i stedet til parkeringspladsen. Du bliver nødt til at kigge efter en anden Dubsta, der skal være enten guld eller krom. Det skal gyde på parkeringspladsen.

Ifølge xReelGamingx, hvis den krom/guld Dubsta 2 ikke gyder ind på parkeringspladsen, så kør op og ned ad gaden cirka fire gange og tjek tilbage. Til sidst vil den gyde ind på parkeringspladsen.

Efter det går det ud i den anden Dubsta og leder ind i Los Santos Customs. Sæt en sporvogn på køretøjet og intet andet. Forlad Los Santos skik og kør guld / krom Dubsta 2 tilbage til din egen garage.

GTA 5 - Dubsta 2

Hvis du vender tilbage til din originale Dubsta, kan du skylle og gentage denne metode efter at have forladt missionen og startet den igen, med den krom/guld Dubsta 2, der gyder på parkeringspladsen ved Los Santos Customs. Du kan få den krom/guld Dubsta igen og bringe den ind i butikken, sætte en tracker på den og derefter opbevare den i din garage. I bund og grund kan du lagre en masse Dubsta'er, som er en del penge værd - omkring $20,000 - og blive ved med at sælge dem.

Dette er en af ​​de seneste fejl i spillet, så forvente, at Rockstar lapper det ud eller hurtigreparerer det hurtigt, så de kan komme tilbage til at tvinge folk til at købe Shark Cards.

Nogle spillere har udtalt, at de ikke har missionen tilgængelig på deres missionsliste, mens andre har udtalt, at intet opstår på Los Santos Customs parkeringsplads. Andre har udtalt, at fejlen stadig virker i GTA 5 online-tilstand. Hvis det ikke virker for nogen, har Rockstar muligvis allerede rettet det ud.

Andre FREMTAG