Hvordan var artiklen?

14212511cookie-tjekSOMA Complete Gameplay Walkthrough
PC
2015/09

SOMA Complete Gameplay Walkthrough

Friktionsspil ' SOMA er nu tilgængelig til pc og PS4. Spillet er en science fiction-horror-titel fra første person. Det er en ægte mindetur og har masser af gåder og masser af udforskning svarende til Frictional Games ' Penumbra og Amnesi serie. For spillere, der befinder sig fast eller har brug for lidt hjælp, er der et komplet gameplay tilgængelig vejledning forum SOMA.

Der er en gennemgang af sitdown tilgængelig fra YouTuber RabidRetrospectGames. Hele spillet kan gennemføres på lidt over syv timer. Du kan se hele afspilningen nedenfor.

Det allerførste puslespil i spillet er at finde sporstofvæsken. Det er i den øverste højre skuffe på computerbordet bag på lejligheden.

Det næste puslespil er at komme ind i det aflåste rum på lægens kontor. Koden til Mr. Munshis låste dør er 2501.

I det afsnit, hvor du får Omnitool og tager den tilbage til computerkonsollen, skal du opgradere den, før den kan bruges. For at opgradere Omnitool skal du placere den i terminalen, få chippen, placere chippen i Omnitool, mens den er i terminalen, og derefter klikke på opdateringsknappen fra kommandoskærmen til konsollen.

Du skal bruge Omnitool for at få adgang til låste døre og paneler i hele spillet.

For puslespillet i det rum, hvor robotten er tilsluttet terminalen og siger, at hun var “glad” der, skal du aktivere tre knapper successivt. Tryk på den første knap, indtil bjælken oplades op i den grønne zone, på hvilket tidspunkt du hurtigt skal trykke på den anden knap. En anden bjælke fyldes op, indtil den kommer til den grønne zone, på hvilket tidspunkt du skal trykke på den tredje knap. Dette aktiverer terminalen og åbner kommsystemerne og låser dørene op.

SOMA

Når du er undsluppet det store monster, skal du finde kortet med ID-koden i rummet med computeren, der anmoder om et ID-input. Koden er: 0722.

Når du kommer til kommercentret, skal du indtaste koden 2202 og indstil frekvensen til: 2.333: 3.1916

I løbet af segmentet, når du møder Catherine og slutter hende til Omnitool, skal du finde ARK ved hjælp af computerscanneren. Det er et gitter segment, der kræver, at du angiver den nøjagtige placering af ARK. Det ligger i Tau-sektoren på Jorden. Du kan se nøjagtigt, hvor det bruger billederne nedenfor til at hjælpe dig.

SOMA
SOMA
SOMA
SOMA

Når du er i det oversvømmede anlæg, skal du overbelaste reaktoren. Dette indebærer at rejse til toppen af ​​anlægget og trække alle propperne ud af reaktoren. Derfra er du nødt til at løbe tilbage til flugtpuden, da anlægget sprænger og en af SOMA monstre begynder at jagte dig som om du stjal hans frokostpenge.

Når du når Delta, er der et computerpuslespil, hvor du skal oprette et link ved hjælp af frekvenser. Der er farvekoordinerede og numeriske frekvenser. Den grønne frekvens skal indstilles på kanal 2. Den gule frekvens skal indstilles til kanal 5, og den røde frekvens skal indstilles til kanal 7.

SOMA - Link Puzzle
SOMA - Link Puzzle
SOMA - Link Puzzle

For at få godstransporten i bevægelse skal du bruge en chip. Brug den bedøvelsespistol, som Catherine leder dig til, og bedøv en af ​​robotterne, der flyder rundt under vand. Det tager cirka to eller tre hits at gøre en uarbejdsdygtig. Snag chippen, og gå derefter tilbage til godstransportøren med Omnitool, så tager det dig til Theta.

I det segment, hvor du skal nulstille routeren i servervedligeholdelsesrummet i kælderen, skal du gå ind i rummet med serverne og gå til computeren, hvor du skal trykke på en knap og vende en kontakt for at nulstille routeren . Du bliver nødt til at vende kontakten igen, inden timeoutet sker. Mens monsteret lurer rundt, skal du sørge for at få fat i masser af genstande og bringe dem i nærheden. Når du går for at vende kontakten, og monsteret kommer efter dig, skal du bare smide objekterne for at distrahere det og holde det væk.

Når du har fundet chippen og taget den op igen, skal du indlæse den i computersimuleringen. Du bliver nødt til at uploade Brandon Wan's data til simuleringen. For at kunne køre simuleringen, skal du hente testmiljøer og scanninger fra computeren i det andet rum ved hjælp af "Netværksoverførsel". Først bliver du nødt til at lære at kende Brandon bedre ved at gå til hans bolig. Få den tomme disk fra computerbordet lige bag computeren, hvor Brandons simulering finder sted. Få disken og tag den til computeren, hvor alle simuleringsplaceringer er gemt, og læg dem på den tomme disk. Derefter skal du tage den og indlæse den i computeren med Brandons sim og bruge testrummet til at få krypteringskoden til Dunbat.

Til ARK-simuleringspuslespil skal du udfylde ressourceallokeringstabellen med følgende filer for at kunne køre simen med succes.

SOMA - ARK Sim

Der er et puslespil, hvor du har brug for at gendanne strømmen i et rum, hvor du skal tilsidesætte låsen. For at få strømmen tilbage og gendanne systemfunktioner i rummet skal du aktivere afbryderne på afbryderen. Juster dem, så de er i billedet nedenfor, og sørg for, at de rigtige kontakter er tændt.

SOMA - Power Puzzle

Når strømmen er gendannet, skal du få adgang til computerens terminal og indtaste koden 1050 at løfte karantænen på Omicron-bygningen. Derfra skal du være i stand til at komme til Omicron uden problemer.

Når du først kommer ind i Omicron-bygningen, er der en anden facilitet, der skal overstyres. Du skal færdiggøre et puslespil ved at forbinde de rette kuber til hinanden, nulstil systemets overbelastning. Følg mønsteret i billedet herunder for at løse puslespillet.

SOMA - Omikron Override

For puslespillet, hvor du skal fjerne cortexchippen fra den deaktiverede servicerobot, skal du få alle tre strømkredsløb til at omdirigere strømmen til ikonerne "Skub ud chip" nederst. Juster symbolerne i puslespillet som vist på billedet nedenfor for at skubbe cortexchippen ud.

SOMA - Cortex Puslespil

Efter at dragtoverførslen er overført og ned i afgrunden, når det er tid til at rejse til Tau, får du en lydkode om, hvordan du kommer igennem gåsegmentet med alle monstre, der lurer rundt. Når du kommer til det segment, hvor du bevæger dig over vidderne uden for anlægget, nede i afgrunden, skal du følge rådene og holde fast ved lysene under droid for at undgå at blive overhalet af "dyrelivet". Følg lysene, indtil du kommer til hulen. Følg hulen igennem til slutningen, og undgå at blive set af monstre, der lurer rundt lige uden for hulen.

I tau-basen efter at du har snakket med Sarah, der er igennem stuen op i sygdommen, skal du tale med Sara for at få ARK-enheden og derefter få adgang til computeren for at låse de andre døre i anlægget op. En af de låste døre, kabine A, kræver en adgangskode. Koden er: 2768.

Når du har taget ARK-enheden ind i luftsluskammeret, skal du manuelt bryde rørene for at udjævne trykket i rummet for at fylde kabinen med vand. Sørg for at fastgøre ARK til kranen, inden du fylder den med vand. Når det er fyldt med vand, skal du løbe gennem tunnelen med ARK-enheden og fjerne eventuelt affald, så ARK ikke sidder fast.

SOMA - Access Hatch

Når du bevæger dig gennem tunnelen, finder du på venstre side et lille hul i hegnet, inden du kommer til enden af ​​adgangstunnelen, lige før du finder den knuste Omicron-arbejder. Igen vil hullet være på din venstre side, hvis du bevæger dig nordpå.

SOMA ligner meget stasis og BioShock hvad angår tema og rædselelementer. Enhver, der nyder en debat om science fiction og filosofiske temaer om, hvad det betyder at genkende sin egen være vil utvivlsomt nyde Frictional Games 'førstepersons horror-titel.

SOMA er tilgængelig lige nu til pc og PS4. Hvis du ikke allerede ejer spillet, kan du hente en digital kopi fra Steam butik eller PlayStation butik eller du kan lære mere ved at besøge officiel hjemmeside.

Anden pc