Hvordan var artiklen?

1411920cookie-tjekGTA 5 Online Money Glitch For Patch 1.28 Opdaget
Nyheder
2015/07
2 min læses

GTA 5 Online Money Glitch For Patch 1.28 Opdaget

YouTubere arbejder hurtigt, og Rockstar ser ud til at blive ved med at udgive nye patches for at rette fejlene så ofte som Gawker udgiver smut til klik-agn. Den seneste GTA 5 Online Money Glitch ser stadig, at spillere finder måder at kopiere biler på. Det er ikke en solofejl, så du skal bruge en ven til at hjælpe dig. Den nye duplikationsfejl fungerer for GTA V på PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One.

Først skal du sørge for, at du ejer en garage uden lejlighed, og at alle pladserne er fulde. Det er lige meget, hvilken garage det er, bare så længe der ikke er en lejlighed knyttet til den. Når du har en ven med dig, så send en invitation til et "imprompt" løb. Din ven skal spamme accept-knappen, hvor der står "Vil du acceptere det improviserede løb?" Kør op til kun omkring tre fod væk fra garagen og accepter derefter invitationen. Du bør smække ind i garagen, og nedtællingen bør begynde. Efter et par sekunder vil en anden bil gyde. Du kan se den i aktion i videoen herunder fra Pelly Trolde.

Når bilen er duplikeret, tager du den til Los Santos Customs og tilføjer en tracker til bilen og udskifter en af ​​bilerne i din garage, der er fuld. Du har nu to af de samme biler. Dupe fungerer bedst for biler, der er meget dyre.

Du vil måske bemærke, at det faktisk er en visuel tutorial i stedet for en tekst tutorial. Grunden til dette er, fordi Rockstar har slået ned på YouTubers opslag GTA V glitches til GTA Online tilstand, især uendelige pengefejl og bilduplikeringsfejl som den ovenfor. Rockstars seneste 1.28-patch brød nogle af modsene på pc'en, så konsolspillere er på en måde ved at få et ben med at kunne spille GTA Online med en uendelig penge glitch.

Det tager sandsynligvis ikke lang tid, før Rockstar lapper denne fejl, men mit spørgsmål er: hvor lang tid vil det gå, før Rockstar begynder at gå efter indholdsskabere på Daily Motion?

Andre nyheder