Hvordan var artiklen?

1411930cookie-tjekNy Dying Light Weapon kopiering Glitch For Patch 1.05
FROD
2015/04
2 min læses

Ny Dying Light Weapon kopiering Glitch For Patch 1.05

Hvis du har været en stor fan af snyd og udnyttelse af Dying Light Weapon Dying Light så vil du være glad for at vide, at der er en anden fejl, der kan udnyttes i patch 1.05 til hjemmekonsoller. Dette kommer efter at mange gamere havde problemer med at bruge de tidligere 1.03 og 1.05 våbenfejl til PS4 og Xbox One, der involverede den lille nusset.

YouTuber Brian S sammensat en meget hurtig og beskidt video, der er lige knap to minutter, der viser, hvordan du kan duplikere uendelig Dying Light Weapon i spillet og tjene ubegrænsede mængder penge eller kontanter i processen.

Se Dying Light Weapon-videoen nedenfor.

Så i tilfælde af at du gik glip af det, eller hvis lydstyrken var nedsat lav. Du ønsker at gå tilbage til molen, hvor du udfører den gråbåndede fejl. Hvis du ikke kan få paraplyglitch til at arbejde fra patch 1.03, skal du ikke svede den. Det eneste, du har brug for, er en gripende krog. Som vist i videoen, skal du bruge din gribekrog til delvist at skalere siden af ​​søjlen og derefter bevæge dig rundt til den anden side af søjlen og fortsætte med at gribe mod rækværket. Ligesom videoen viser, duplikeres det våben, du i øjeblikket har.

Det er bare så let.

Glitch fungerer godt nok til Dying Light på PS4 og Xbox One, ifølge de mennesker, der har brugt det. Selvfølgelig siger nogle mennesker også, at fejlen fra patch 1.03 stadig er levedygtig, hvis du har grappling krogen, men bare for at spille den på den sikre side er denne ekstra våben duplikering udnyttelse moden og praktisk til alle dine uendelige penge behov. Du skal blot duplikere vognen efter eget valg og fortsætte med at sælge det for at få lidt ekstra mønt.

Nu klarede Techland det, hvor duplikerede våben falmer ret hurtigt; så, som Brian nævner i videoen, skal du handle hurtigt og tage Dying Light Weapon op, før de falmer.

Dying Light Cheat

Og ligesom det har du en opgørelse fuld af det våben, du har dupliseret.

Nu er der lidt af en advarsel til projektilbaserede våben. Når du prøver at duplikere kanoner, vil du kun være i stand til at kopiere en ad gangen, ellers bliver du ved med at få lynlås op til rækværket. Så tag det langsomt og stabilt, hvis du vil duplikere dine kanoner. Det er også en slags uhyggelig, der involverer ammo-klipene, som ser ud til ikke at nå det gennem duplikatormen.

Dying Light er tilgængelig lige nu til pc, PS4 og Xbox One. PC-versionen fik for nylig mod-værktøjerne gjort tilgængelige, så du ikke behøver at stole på duplikeringsfejl for at lave uendelige våben.

Andre FREMTAG