Hvordan var artiklen?

1421550cookie-tjekGTA 5 Online Cheats Patch 1.26 Ubegrænset pengefejl fundet
FROD
2015/04
2 min læses

GTA 5 Online Cheats Patch 1.26 Ubegrænset pengefejl fundet

GTA 5 Online snydekoder slutter aldrig. Så ofte som Rockstar går ud af sin måde at reparere og rette GTA 5 Online-fejl, snyder, og udnytter, som spillere finder, vil nogen bruge hele dagen (eller måske to) på at finde ud af en måde at slå systemet på. I dette tilfælde blev der fundet en ny duplikering af GTA 5 Online-fejl, der fungerer mellem patch 1.24 og 1.26 til Xbox One, Xbox 360, PS3 og PS4. Heldigvis behøver pc-spillere ikke at beskæftige sig med så billige tricks og kan bare bruge den indfødte træner til deres snyd- og duplikeringsbehov.

Anyway, YouTuber Sir Weed indsamlet snyderen fra et par andre initiativrige personer, nemlig TurboFacileFrance. Du kan tjekke solo glitchen nedenfor.

Så som forklaret giver snyden dig mulighed for at dupere biler og sælge dem. Det går dog ikke uden om ventetiden på 45 minutter.

Det vigtigste er, at du kan dupere biler ved at oprette en deathmatch, placere den lige uden for garagen - og sikre, at alle dine andre garager er fulde af biler. Gå ind i deathmatch-ringen, men forlad og skift karakterer. På din anden karakter, løb tilbage til garagen, og den vil bede dig om at udskifte en bil i din garage, vælg hvilken bil der skal udskiftes, og så vil du have en dupe.

Du kan sælge bilen og tjene nogle penge. Skyl og gentag metoden for at fortsætte med at duplikere bilerne og fylde din garage med noget som Panto for at få masser af ekstra penge. Du kan endda skifte dupe, så du kan sælge bilen på hvert tegn, hvilket giver dig en smule penge inden for kort tid. Du kan lægge kontanter på din bankkonto for at dele pengene mellem tegnene på din konto.

Hidtil har tilhængerne af Sir Weed udråbt, at snyderen fungerer godt, og de har med held kunnet udføre det på Xbox One og PS4. Imidlertid har mange også bemærket, at det tager tid at beherske dupe. Det er alt i timingen.

Når en 45-minutters bypass-fejl bliver tilgængelig for GTA 5 Online Cheats, vil du også kunne bruge den. Indtil videre er ventetiden på 45 minutter stadig gældende for denne særlige duplikeringsfejl.

Rockstar har været hurtige til at fange GTA 5 Online Cheats-duperne og fjerne dem, når det er muligt, fordi folk er mindre tilbøjelige til at betale for Shark Cards eller kontantbutikker, hvis de snyder sig til succes.

Andre FREMTAG