Hvordan var artiklen?

1411031cookie-tjekBlodbårne Infinite Blood Echoes Cheat For Efter Patch 1.02
FROD
2015/04
3 min læses

Blodbårne Infinite Blood Echoes Cheat For Efter Patch 1.02

Softwaren har været på vagt med at udrydde de snydere, der er affødt af fejl i blodbårne. Gamers har været opmærksomme på at finde nye måder at snyde ved at udnytte fejl. Efter patch 1.02 faldt, der var designet til at slette den oprindelige duplikationsfejl, en anden PS4-bruger fandt en måde at gyde uendelige Blood Echoes inden for få minutter.

Kenny Stimmel har en noget kompliceret, men effektiv måde at overlappe Blood Echoes hurtigt og effektivt.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan se den blodbårne video, kan du tage til Forbidden Woods. Gå over broen og undgå dræberfælden. Drej til højre ved den første sti, og hop ned fra afsatsen og følg stien til højre, indtil du kommer til den ødelagte bro.

Gå ned ad stien og gøre en til venstre ved det første kryds. Følg stien og derefter foretage en ret på den åbne port.

Følg stien til bur med hundene og dræbe alle hundene.

Videoen nævner, at alle hundene bliver døde er knyttet til glitch. Vejen bag burene vil føre dig ind i en hule, følg den ned, indtil du komme til vandet del. Lav en højre og følg væggen hele vejen rundt, indtil du kommer til en stige og klatre op.

Når du er kommet til toppen, går du til venstre gennem porten. Du kommer til en del med et Cthulhu-monster; ødelægge hans ansigt, før han ødelægger dit ansigt og derefter leder op ad stigen og hen over hustagene. Gå ind i huset og tag til højre.

blodbårne

Du bør ender tilbage i starten af ​​spillet, og det er her det glitch spark i.

Dette er vigtigt her: For at få fejlen til at virke, skal du løbe rundt om bordet eller frem og tilbage på tværs af lokalet. Det er ikke engang en joke. Som videoen viser, får du blodekkoer ved at løbe frem og tilbage gennem rummet.

Jeg aner ikke hvorfor eller hvordan det virker, det gør jeg ikke. Jeg ser det og får det bare ikke. Det er den slags fejl, der hører tilbage til Sega Genesis- og SNES-tiden... dengang, hvor fejl var snydekoder, og du ikke behøvede at betale for dem som i dagens AAA-spil *host*Saints Row*host*.

Det er i hvert fald ikke alle, der kan fuldføre fejlen og snyde korrekt. Hvis du udløser fælden for at frigive hundene, er du frisk på held. Helt seriøst, ikke springe fælden for at frigøre hundene.

Som nævnt af YouTuber Rykr Davidson...

”For enhver, der siger, at hundene er ude af burene, skyldes det sandsynligvis, at du falder i en fælde, og hundene frigives. Dette skete med min yngre bror, så han er ikke i stand til at snyde. Heldigvis, fordi jeg ikke faldt for fælden, er jeg i stand til at udføre denne fejl. ; D ”

Så ja, hvis du springer fælden og slipper hundene, så er du skruet.

Hvis du starter New Game+, har Kenny Stimmel en anden blodbåren video til dig, som du kan tjekke herunder som en alternativ måde at udløse fejlen på. Tjek det ud.

Hvis du allerede rodet op og sprunget fælden for hundene, YouTuber Bighat Logan besluttede at tilbyde gamere et andet alternativ til fejl dukking in blodbårne. Dette er for spillere, der startede et nyt spil og ønsker at fejle tidligt. Vær dog opmærksom på, at Logan advarer dig om, at du potentielt vil ødelægge din historie, da nogle NPC'er vil forsvinde. Du kan tjekke fejlen nedenfor efter patch 1.02.

blodbårne er tilgængelig lige nu til PlayStation 4. Spillet ser ud til at være populært nok og hyldes som et meget hårdt alternativ til Mørke sjæle. Du kan hente en digital eller detail kopi af spillet lige nu.

Andre FREMTAG