Hvordan var artiklen?

1416320cookie-tjekDying Light Weapon kopiering Cheat For Patch 1.3
FROD
2015/02
1.43 min læses

Dying Light Weapon kopiering Cheat For Patch 1.3

[Update: Hvis du har problemer med denne snydekode eller ikke kan bruge paraplyen, er der en ny, lettere snydekode tilgængelig lige her]

Techland fandt en måde at løse våben duplikering udnytte til Dying Light in lappe 1.3.0. Nå, spillere har opdaget en ny udnyttelse til den seneste udnyttelse, og der er to forskellige måder at gøre godt på udnyttelsen, en til Xbox One og PS4-versionen af ​​spillet, og den anden udnyttelse er for pc-spillere.

Den første video kommer med lov af XxbrominxX, der råder spillere til at gå til den gamle bydel. Et kort over, hvor du skal hen, stilles til rådighed, så du ved nøjagtigt, hvor du ønsker at ende, og taget du skal klatre op til. Når du kommer til det tag, så klatre på toppen af ​​paraplyen. Du kan tjekke kortet på billedet nedenfor, så du ved præcis, hvor du skal hen.

Døende let duplikering snyderi

Når du kommer oven på paraplyen, skal du kaste og dukke med det våben, du vil duplikere. Du bør stadig have våbnet i hånden, selvom du kaster det. Dette skaber flere af de samme våben, som du kan sælge og tjene nogle ekstra penge på.

Ovenstående udnyttelse fungerer til Xbox One og PlayStation 4-versionerne af Dying Light.

Du skal dog bruge en lidt anden udnyttelse, hvis du rocker Steam-versionen af ​​spillet. Heldigvis Senpai Dono er kommet til undsætning med en nyligt opdaget snyde for at hjælpe dig med at duplikere dine våben med lethed. Han tilbyder en video, der beskriver den placering, du skal bruge til, hvor du kan udnytte sikkerhedszonen til at duplikere våben i Dying Light.

Du kan tjekke videoen nedenfor.

Ovennævnte koder skal hjælpe dig, hvis du har brug for at lave nogle ekstra dosh og afhjælpe nogle skader ved at købe det bedste udstyr, som penge kan købe i post-zombie apokalypsen.

En stor tak til læseren Ted Whitten for heads-up om de nye udbytter.

God fornøjelse.

Andre FREMTAG