Hvordan var artiklen?

1416330cookie-tjekDestiny Crota's End Raid Snyder og tricks
FROD
2015/01
1.3 min læses

Destiny Crota's End Raid Snyder og tricks

[Opdatering: En ny snyd til Destiny Crota's End Raid Cheats er dukket op efter Bungies seneste patch]

Så du har svært ved at slå Crota i skæbnen? Tja, sved det ikke. Der er en meget cool ny måde at gøre Destiny Crota's End Raid Cheats mest muligt ved at slå den levende lort ud af chefen i team-raid ved hjælp af en smart udnyttelse, der har gjort runder.

Kotakus Jason Schreier har en meget detaljeret gennemgang af, hvordan man udfører Destiny: Crota's End Raid Cheats. De fleste vil dog bare have den enkle og lette metode, og en video fra Oophilly215oO bryder den ganske pænt ned.

Tro det eller ej, der er faktisk en endnu lettere måde at udføre Destiny Crota's End Raid Cheats på, end hvordan det er beskrevet i videoen ovenfor. Du behøver ikke engang at gå tilbage til PlayStation- eller Xbox -menuen (eller for Xbox 360- eller PS3 -brugere - forlade spillet). I stedet skal den, der er teamleder på Crota-raidet, bare tage netkablet ud eller deaktivere Wi-Fi kort. Jep, det er det.

Crota vil blive på knæ som en nybegynder i et fængselsbruser omgivet af Hell's Angel -medlemmer. Derfra kan du bare peber Crota uden at skulle bekymre dig om hans angreb, regen eller skjolde. Afslut ham godt og kom ud med den gode bytte. Det er det.

Helt naturligt foreslår de fleste spillere, at Destiny -brugere godt kan benytte sig af snyderiet, mens det er tilgængeligt, fordi der er en stor sandsynlighed for, at Bungie hurtigere vil slippe denne dårlige dreng ud, end en ukrainsk konvoj, der blev fanget krydser ind på russisk territorium på Defenders of the Fatherland Day.

Jeg tvivler på, at snyderiet får nogen andre, der ikke bryr sig om Destiny, at give spillet en chance, men det vil give fans af titlen noget at overveje.

Destiny er tilgængelig lige nu for gamle og nye generationskonsoller. Snyderiet vil sandsynligvis være godt, indtil Bungie taber den næste store patch. Kom ind, mens det er godt.

Andre FREMTAG