Hvordan var artiklen?

1421100cookie-tjekMario Kart 8 Cheats, tips og låser op til Wii U
FROD
2014/07
1.51 min læses

Mario Kart 8 Cheats, tips og låser op til Wii U

Mario Kart 8 Cheats er den nyeste hotness for Nintendo Wii U, og det er helt muligt at drage fordel af nogle nøglemekanikker, hvis du ikke er opmærksom på dem. Dette stykke her vil give dig nogle gode oplysninger om, hvordan du gør brug af en speciel in-game-mekaniker samt nogle oplysninger om de ulåsbare.

CheatCC har en fin database med de kendte tips og tricks til Mario Kart 8 herunder hvordan man låser op bonuskuperne. Tjek det nedenfor.

Sådan låses Mario Kart 8 Cheats Bonus Cups op:

Flower Cup: Vind i en top position på champignon Cup.

Star Cup: Vind i øverste position på Flower Cup.

Special Cup: Vind i top position på Star Cup.

Banan Cup: Vind i øverste position på Shell Cup.

Leaf Cup: Vind i øverste position på Banan Cup.

Næste gang oneangrygamer.net, kan du se, hvor mange Mario Kart 8 Cheats -mønter, der kræves for at låse op for de individuelle brugerdefinerede dele til dine karts, cykler og andre køretøjer. Igen lister CheatCC følgende krav til oplåsning af delene:

Pudehjul: 50 Mønter

Mr. Scooty Bike: 100 Coins

Blå Standard Hjul: 150 Mønter

Rørramme: 200 Mønter

Tri-Speeder Go-Kart: 250 Mønter

Vis mere

Vis mindre

Endelig kan du lære, hvordan du fjerner det, der kaldes "brandhopping". Dette er en særlig teknik, som spillerne har brugt til at få små boosts til at udkonkurrere deres modstandere, uanset om det er i singleplayer-konkurrence eller når de spiller online. Tjek videoens gennemgang om, hvordan du "skyder" i Mario Kart 8 Cheats til Wii U nedenfor, med tilladelse fra YouTube -bruger CharlieSockGaming.

Andre FREMTAG